30 Eylül 2012 Pazar

ŞEREFSİZ BASIN

Yok abi, olmaz böyle bir şey. Eyy Anadolu ! Siz siz olun sakın ha Süper Lig'e gelmek için bi taraflarınızı yırtmayın. Burada Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den başka bir şey yok. Kayserispor'la maç yaparsınız televizyonlardaki spor programlarında sadece özetleriniz gösterilir en fazla 2 pozisyonunuzu konuşurlar. Gazetelerde mi? Oralarda da bir sayfanın köşesine yerleştirirler seni.

Galatasaray'ı mı yenersin? O zaman televizyonlarda "Orduspor, Galatasaray'ı yendi" yazmaz. "Galatasaray, Orduspor'a yenildi." yazar. Her zaman ön planda istanbul takımları vardır bunu sakın unutma Anadolu. Maç 2-0 biter, golü atan futbolcuları, golün nasıl geliştiğini, kimlerin pas yaptığını konuşmazlar. Galatasaray defansının eksiklerini, defansta yanlış yerde duran futbolcuları konuşurlar.

Rıdvan Dilmen çıkar bi televizyona programına: "Galatasaray'la oynadıkları için böyle oynadılar, yoksa normalde böyle oynamazlar. Haftaya bakın Karabük'le oynayacaklar, aynı performansı göstermeyecekler." der.  Bu maçtan önce alınan galibiyetlerin, puanların bir önemi yoktur. Lig başladı başlayalı namağlup musun? bunun ne önemi var? Sen sadece Galatasaray'la oynadın diye iyi oynamıştırsın.

Peki Orduspor yenilseydi ne diyecekti hiç düşündünüz mü? Biz düşündük. "Bu işin böyle olacağı belliydi." diyeceklerdi. Fenerbahçe'li yorumcu çıkıp, Galatasaray'a yattı diyecekti.

Ya da Fenerbahçe'yle mi oynadın? bi de yenildin mi? Bu sefer de Galatasaray'lı yorumcular "Fener'e yattı" diyecekti. Ordusporumuz, alnının teriyle maçı kazandı ama bu kimsenin umrunda değil. Önemli olan geçip, laf sokuşturmak.

Sonra da Anadolu Kulüpleri neden başarısız derler. ŞEREFSİZ BASIN, o hafta oynanan maçların sadece 3'ünün üstünde durur, sonra Anadolu Kulüpleri şöyle böyle derler.

ŞEREFSİZLER, ŞEREFSİZLER, ŞE REF SİZ LER !

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder