12 Ekim 2012 Cuma

İçimizdeki Manchester Sevgisi (!)

26 Nisan 2011, soL serbest blogda " Çakmanın çakması 'orduspor.org.tr' " başlıklı bir yazı yazmıştık. Ve bu duruma gerçekten aşırı derecede üzüldük. Yani bir kulübün internet sitesi başka bir kulübün internet sitesinin kopyası neden olur? Bunu anlamıyoruz.

Geçen gün, twitter'da Yasin arkadaşımızın paylaşması üzerine bu konu yine gündeme geldi. Daha doğrusu şu anda biz gündemimize alıyoruz. Orduspor Kulübü, Ordu'da bulunan bir firmaya internet sitesinin tasarımını yaptırıyor. Bundan önce Manchester United'ın kopyası olan orduspor.org.tr şu anda Manchester City'nin internet sitesinin kopyası. Gülsek mi ağlasak mı bilemedik.

Yani bu konuda kulübün verdiği paraya mı yanmalı? Yoksa hiçbir şey olmamış gibi tasarımı değiştirmeyen firmaya mı? Ve ilgililere de buradan duyuralım; böö | grafik atölyesi'ni. Yazarlarımızdan bir tanesinin de içinde bulunduğu ekip, Ordu ve Orduspor ile ilgili içeriği olan internet sitelerinin tasarımını ücretsiz yapmayı üstleniyor. Neden Orduspor'u seven bu insanlara sitenizi teslim etmiyorsunuz? Bu konuda sitenin adını vermeyecektim bu yüzden arkadaşımdan da özür dilerim.



Manchester City'nin İnternet Sitesi
Orduspor Kulübü İnternet Sitesi

Diyeceklerim bu kadardır. Şimdi yolunuza devam edin bakalım.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder