17 Ocak 2012 Salı

Samsun'a Vefa Borcumuz Var




  Geçen yıl playofflar, Ç.Rizespor’u Ordu’da devirdik, Rize’de de istediğimizi aldık ve  playoff finaline kaldık. Final Ankara’da oynanacak. O an Ankara’da olanlar bilir, heryerde 52 plakalı arabalar, her adım başı Orduspor formalı insanlar. Boru değil 18 bin Ordulu maça gitti Ankara’ya. Bizim olduğumuz tribündeydi Güven abi, önde ayran satan adamla kavga ediyodum. Denizhan ordaki dolabın üzerine çıksın diye. Güven abi geldi o sırada kafasını gözünü sarmış atkıyla, bana: “bırak adamı, ekmek parasını kazanıyo” demişti. Hatta ondan sonra Denizhan’a dönüp, şöyle bi baktım. Maçın sonucu zaten ortada maalesef Süper Lig’deyiz. Ankara’yı yıktık o gece. Ordu’ya döndük sonunda. Aradan çok zaman geçmeden Güven abimizin hasta olduğunu öğrendik. Grip olduğunu düşünerek Ordu’da hastaneye gidiyo, burada yatırıyolar abimizi. Sonrasında hastalığına teşhis koyamıyorlar. Samsun 19 Mayıs’a, Tıp’a sevkediyolar. Ama hâlâ teşhis yok. Samsun’a gidiyoruz, gidenler bi daha gidiyor. Sonraki gün bi daha. Öyle ki hastanedeki herkesin haberi oluyor bu durumdan, hastanede genç arkadaşları gören çoğu insan, Ordu’dan geldiniz değil mi? diye soruyor sanki olacaklardan haberdarmış gibi başı öne eğik bi şekilde.

  Asıl konumuz burada ne hastane, ne de Güven abimizin hastalığı.

  Asıl konu; Samsunspor Taraftarının yaptığı vefakârlık. Orduspor Kulübü’nün yapmadığını Samsunspor Kulübü yaptı ve Güven abimizin bütün masraflarını karşılayacaklarını açıkladılar. Şirinler Grubu başta olmak üzere bütün Samsunspor Taraftarları bir bütün olarak kan kanseri teşhisi konulan Güven Abimiz için kan kampanyası başlattılar. Sanki kendi içlerinden bir büyükleri hastanede yatıyormuş gibi, üzüntümüzü paylaştılar. Maddi, Manevi olarak hep yanımızda oldular. Geçmişte yaşanılan herşeyin üzerine bir çizgi çekip, acımızı paylaştılar.

  Aslında biz Samsun’a sadece takımımızı desteklemek için gitmiyoruz. Samsunspor Taraftarına ödenmesi imkânsız olsa da vefa borcumuzu ödemeye gidiyoruz. En kötü günümüzde yanımızda olduklarını bizlere hissettirdikleri için sonsuz teşekkür etmeye gidiyoruz. Futbolun sadece 3 puan olmadığını göstermeye, tribündeki insanların da eşsiz duyguları olduğunu göstermeye gidiyoruz. O yüzden buradan bir kez daha söylüyorum, en ufak el, kol hareketi yapan olursa karşısında önce Fidangör’ü bulacaktır.

8 yorum:

  1. bir samsunsporlu olarak bunları okurken gurur duydum samsunsporluluğumla... nasıl biri olduğunu rakibinden dinle derlerya aynen öyle... güven reis mekanın cennet olsun... fidangörün sevgili üyeleri vefanın ne olduğunu bildiğiniz için size teşekkür ederim... bir daha böyle acıları yaşamamak dileğiyle...

    YanıtlaSil
  2. Berke Arslan17 Ocak 2012 23:14

    Teşekkürler Fidangör. Adamın hasısınız. Şirinler olarak hep yanınızdayız

    YanıtlaSil
  3. helal olsunnn samsundada iyi karsılancaksınız emın olun...

    YanıtlaSil
  4. sonuna kadar kardeşçe...

    YanıtlaSil
  5. SamsunSporlu Olarak Fidangör'den Gurur Duyuyoryuz Şirinler olarak Hep Sizinleyiz

    YanıtlaSil
  6. Teşekkürler Fidangör.Büyük Samsunspor Taraftarı Her Zaman Yanınızda.

    YanıtlaSil
  7. Geçmişte ne oldu oldu her şey geride kaldı bizlerde sizleri seviyoruz biz daima bu davranışlar içinde olacağız herkeze sonsuz sevgiler orduya güven ölmedi kalbimizde yaıyor

    YanıtlaSil