10 Ocak 2012 Salı

Cefakâr Taraftar, Cuper ve Samsun Deplasmanı

  "Cuper için verilen bedava otobüsler, Samsun deplasmanı için neden verilmiyor? Sonuçta ikisi de aynı mesafede."
  Susmak haksızlığı desteklemektir düşüncesiyle yine bişeyler karalama gereği duydum. Bundan önceki yazılarımızda da okumuşsunuzdur Cuper'i Samsun havalanında karşılamak için yönetim sınırsız sayıda ücretsiz otobüs tahsis etti. Ayrıca yine sınırsız sayıda meşale de aldı taraftarlara. Meşhur Yalıköy köftesinden de ısmarladı. Ve biz bu yaptıklarının sadece göz boyama olduğunu söyledik, söylemeye de devam edeceğiz. Blogun ziyaretçi kaynaklarına baktığımızda bazı birimler tarafından takibe alındığımızı da belirtelim. Takip edildiğimizi bildiğimiz halde yazmaya devam ettiğimizi de bilsinler bu sayede.

 Yarın Samsunspor'la Samsun'da Türkiye Kupası maçımız var. Ne bir ses çıkıyor, ne de bir uğraş var. Sözüm yönetime değil, bizimkilere. Senin takımın Türkiye Kupası maçı oynayacak ve siz sayın abilerimiz bir organizasyon dahi yapmayacaksınız. Kusura bakmayın arkadaş, hepinize yazıklar olsun. Siz bu yönetimin sözüne inanıp Samsun'a yıktınız ya milleti, "uşak" oldu ya bu taraftar sizin sayenizde. Artık içiniz rahat dolaşabilirsiniz Ordu'muzun sokaklarında, sahilimizde ve fidangör caddemizde.
  Arkadaşımın sınavı olması sebebiyle bu maça Ordu'dan saat 18:15 gibi hareket edeceğiz. Sınav 18:00'de, sırf maça gitmek için 10 dakikada kağıdı doldurup belki de yarım yamalak bilgilerle sınavdan ayrılacak. Her ne kadar onu bu konuda ikna edemesem de, bu maça gitmeyi kafasına koymuş durumda. Engelleyemem. Aslında siz de tanıyorsunuz arkadaşımızı, buraya güzel yazılar yazıyor genelde. Herneyse, işte vaziyet bu şekilde.

 Bir de kulübün internet sitesinden yapılan açıklamanın bir bölümünü paylaşayım siz de okuyun:"Büyük taraftarımıza, göreve geldiğimiz günden bugüne ne söz verdiysek yerine getirmenin mutluluğu  içerisindeyiz."

 Bu açıklama karşısında inanın yazı yazmak bile istemiyorum. Bu sözü kime verdiler? Sayın Başkanımız Nedim Türkmen'in; "taraftar gruplarına özel tribün yapacağız ve orada sadece 90 dakika bağıran taraftarlarımız olacak" dediği konuşmanın videosunu bulup buraya koydurmayın bana. Bu sözleri kime verdiniz? Ya da tuttuğunuz bu sözü kime söylediniz? Zeki'ye "Seni Antalya'da görelim", Murat'a "Manisa'ya da gel, sıkıntı etme" mi dediniz?

 Eğer sözünüzü tutmanın HAKLI ONURUNU yaşıyorsanız;
  1. Taraftarları tek grup çatısı altında toplayın, grubun adını da Ordu'muza yakışacak en anlamlı ismi seçin.
  2. Malûm iki insana maddi, manevi destek olmaktan vazgeçin.
  3. Para vermeyin, sadece öğrenci arkadaşlarımıza elinizden gelen yardımı yapın.
  4. Deplasmana giderken yaşadığımız şehirde otobüs bulmak için zorlanmayalım.
  5. Yağmurlu yağışlı günlerde üzerini kapatmadığınız kale arkalarındaki taraftarlarımıza yağmurluk dağıtın. Mor ve Beyaz renklerde.
  6. 152 taraftarımız Men + Para cezası yedi. Bunun mantıklı bir açıklaması olmalı. 
Kimse unutmasın, bir şehrin takımında birden fazla taraftar grubu varsa içlerinden sadece bir tanesi karşılıksız seviyordur. Takımın, renklerin, kulübün başarını isteyenler grup ayrımı yapmaz ve tek grup olmak için uğraşırlar. Bir ses Kuzey'den, bir ses Güney'den yükseliyorsa ikisinden biri kesinlikle çıkarcıdır. Bir çıkarı mutlaka vardır. Grupların başlarında duran insanlar yüzünden bu takım yeteri kadar desteklenmiyor. Bunu aklınıza sokun. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder