19 Aralık 2011 Pazartesi

Renginiz Belli Olsun !



 İnsan işte, ne konuştuğunun farkında bile olmuyor bazen. Sevgili Ersin ÖZMEN abim bu paragrafımı sana ayırıyorum. Ordu Olay Gazetesi'nde bugünkü yazını okuma fırsatım oldu. Bazı noktalara çok iyi deyinmişsin. Ama şu kurduğun "4 büyük"le başlayan cümlelerin var ya, senin için düşündüğüm bütün iyi düşünceleri sildi attı. Yani bunu anlamak çok mu zor? Bizim için Orduspor'dan başka büyük takım yok. Olamaz da. Bu amatörde de olsa değişmeyecek bir gerçektir.
 Sen de şimdi diğerleri gibi, o takımlar dünya çapında duyulmuş takımlar, bir yerlere gelmiş takımlar diyeceksen hiç yazı yazıp da ağrıtma bileğini. O masalı bize anlatmayın artık. 4 büyük takım diye bir dünya yok ! Türkiye'de sana büyük takım sayarım yüzlerce. Memleketinin takımını tutan herkes, yaşadığı şehrin, semtin takımını tutan herkes o şerefli büyük takımı tutuyor zaten. Benim için en büyük takım Orduspor ise, Adana Demirspor'lu olan için de en büyük takım ADS'dir. Sakarya, Samsun... Aklınıza nere geliyorsa. Tek büyük vardır o da Anadolu'dur. Bizans dediğiniz, Türkiye'nin her yerinde şakşakcısı olan milyonlarca taraftarı olan takımların olduğu bölgedir. Siz çıkıp da onlara büyük derseniz, benim gözümde sizin de onlardan farkınız kalmaz.

 Şimdi gelelim stada girme konusuna...

 Sevgili büyüklerim, abilerim, ablalarım, kardeşlerim. Biz bu takımı 2. ligdeyken de seviyorduk, 1. ligdeyken de. Süper Lig'e çıktık diye sevgimiz artmadı. Çünkü biz severken iyi gün, kötü gün diye ayrım yapmadık. Bizim bazı yöneticilerimiz, Orduspor Kulübü'nde görev alan bazı insanlar bile hâlâ, ben aslında Galatasaray'lıyım, Fenerbahçe'liyim ya da Beşiktaş'lıyım diyorsa (ki diyor). Bu onların şerefli olmak kelimesinden ne anlam çıkardığı ya da çıkaramadığı gerçeğini gösterir.

 Ben Fidangör Grubu'nda olmama rağmen işim dolayısıyla maçlara sıklıkla gelemiyorum. Yalnız kombinemi aldım. Burada Fidangör değil anlatmak istediğim. Diğer gruptaki arkadaşlarım, kardeşlerim de eminim benim gibi düşünüyordur.

İşi fazla uzatmadan söyleyeceklerimi söyleyeyim. Ben istiyorum ki, 19 Eylül Stadı'nda istanbul takımı tutan şerefsizler olmasın. Stadımız onlarla dolacaksa hiç dolmasın. 1.000 kişi sadece Orduspor'luyum diyorsa o stadda fazladan 1 kişi bile görmek istemiyorum. Tribünlerin heryerini rengarenk görmek yerine, sadece bir bölümünü Mor Beyaz renklerle görmek en büyük isteğim.

 Umarım beni anlamışsınızdır. Umarım beni gerçekten anlarsınız.
 Renginiz belli olsun.

2 yorum:

  1. Harika yazmışsın. Dişi Menekşeler sadece Ordusporludur....

    YanıtlaSil
  2. Doğru söze ne denir ki helal olsun !

    YanıtlaSil