20 Aralık 2011 Salı

152 Taraftarımıza Men + Para Cezası


  Karadeniz'de yürüttükleri "Karadeniz Tribünlerini Yok Etme" projesi hızını kesmeden devam ediyor. Samsunspor Şirinler Grubu, Boluspor Yarenler Grubu olmak üzere bir çok taraftar gruplarına uygulanan cezalar artık Fidangör'ümüze uygulanmaktadır.

  116 taraftarımız, 27 taraftarımız ve 9 taraftarımız ayrı ayrı sebeplerden dolayı sporda şiddet yasası gereğince cezalandırılmıştır. Toplamda bu renklere gönül veren 152 kardeşimiz bir şekilde spor müsabakalarından men cezası alacaktır, almıştır. Bunlardan sadece 116 arkadaşımızın cezası henüz onaylanmamış ancak hakim karşısına çıkarıldıklarında bu kardeşlerimizin de cezaları şüphesiz onaylanacaktır. 27 arkadaşımızın spor müsabakalarından men cezası, 9 arkadaşımızın da hem spor müsabakalarından men hem de para cezası aldıkları kesinleşmiştir.

  Mecliste birbirlerine küfür etmekten ve kavga etmekten başka bir şey yapmayan insanlar tarafından meclisten geçirilen bu yasanın aynısını kendileri için de düzenlemelidirler. Seçim öncesi kulüplerimize yaptıkları yardımlarla oy toplayan bu insanlar, seçim bittikten sonra ortadan kaybolup gitmekten başka bir işe yaramadılar.

 Bu konuda, bir açıklama yapmak zorunda olan insanlar elini cebinden çıkarıp anlatmaya başlasa iyi olur. Yoksa bu 152 kişi hesap sormasını bilir.

1 yorum:

  1. TRİBÜNLERİ SİLMEK BİTİRMEK İSTİYOR BU ADAMLAR...PANKARTLARA DA YASAK KOYDULAR..YILDIRMA POLİTİKASINI SON SÜRAT DEVAM ETTİRİYOR HÜKÜMET...AMA BİZLERİ YILDIRAMAZLAR...

    YanıtlaSil