13 Aralık 2011 Salı

Basketbol Şubesine İnceden Gönderme

Bildiğiniz gibi "Potanın Menekşeleri" lakaplarıyla Ordu'nun en sempatik branşı olma yolunda ilerleyen bayan basketbol takımımız şu anda iyi yerde ve bu gidişatlarıyla da daha güzel yerlere gelecek güce sahip. Yalnız bu başarıdan ziyade, bazı konulara parmak basmamız iyi olacak.

Ankara'dan 1-2 yıl önce Orduluların buluşması vardı, adını tam olarak hatırlamıyorum ama yüz çeşit farklı atkılarımızdan olmasına rağmen TV 52 muhabiri televizyona Orduspor - Galatasaray atkısıyla çıkmıştı. Hayır! İnsanlardan sakladığınız birşey mi var? Gizli gizli Galatasaraylılığınızı mı göstermek istiyorsunuz insanlara?

Başımızdan geçen bir olayı paylaşayım, siz gerisini getirin.

3 arkadaş Ziraat bankasının karşısındaki tekelden bira alıp sahile geçecektik. Biraları alırken Akın ÇİÇEK, TV 52 'nin müdür aynı zamanda Orduspor Bayan Basketbol Takımımızın Başkanı, yani Basketbol Şube Başkanı'mız. Sahiplenmek istemiyorum ama maalesef ki öyle. Kişiliğine bir şey diyemez. İçeride biz atkılarla falan biraların paralarını hesaplarken. Hani gruptansınız gençler? diye soru sordu. Fidangör dedik. Basketbol maçlarına neden gelmiyosunuz dedi. Ki her maçına gidiyoruz. Bunu da kendisine söyledik. Durdu bize, normalde hangi takımlısınız? diye soruyo. Abi biz de tek takım olur. Bırakın şimdi, doğruyu söyleyin. Akın abi biz sadece Ordusporluyuz. diyoruz. İnanmıyor adam. Yani öyle bi durumdayız ki, illa Fenerliyiz, Galatasaraylıyız ya da Beşiktaşlıyız dememiz gerekiyor. Kendisinin de Galatasaraylı olduğunu öğrendik o sırada. Biz böyle insanların Orduspor'un hiçbir şubesinde görev almasını dahi istemiyoruz.

O an orada olmamızdan nefret ettik ! Çünkü o insan Orduspor Kulübü'nde yer alan bir insan. Ve kulübümüz içinde Galatasaraylı olduğunu söyleyebilecek kadar düşüncesiz. Diyecek fazla sözümüz yok. Yazıklar olsun ! Sadece Orduspor'u tutacak kadar yüreğiniz yoksa, insan yüzüne çıkmayın...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder