9 Aralık 2011 Cuma

Gemi Batarken Önce Fareler Kaçar

  Maç öncesi yine turnikeler, taraftarı stada sokmamak için daşşağı sağlam insanlar tarafından çalıştırılmadı. 40 dakika turnikede polislerle tartışmak zorunda kaldık. Kombinelerimiz okumadı, taraftarlar dışarıda ve her zamanki gibi yine maç başladı. Bu sefer stada maçın 13. dakikasında girebildim. Yine her zamanki gibi boş bir maraton ve güney kale arkası ve yine kuzeyin vazgeçmeyen insanları takıldı gözüme.

  Öncelikle şunu söylemeliyim tribün kültürü olmayan hiçbir kızın tribüne gelmemesi gerekiyor. Gelse bile tartışmaya girmemesi lazım en azından Fidangör'le.

  90 dakika boyunca maratonun ortasında oturan Zeki ve Murat siyam ikizlerinden büyük olan Zeki, maçın 3 dakikalık bir bölümünde ayağa kalkarak maratonu coşturmaya çalışsa da Kuzey'deki insanların hiçbirisi karşılık vermedi. Fidangör Grubu'nun Kuzey'le özdeşleşmiş olmasından kaynaklanıyor bu. Eskiden olsaydı biz sussak bile 45 yaşındaki abiler karşılık verirdi. Bizim haklı tepkimizi üstlenip, bizimle birlikte "bir" oldular.

  İlk golü yedik, herkes susuyor. Bizler Ordu diye bağırırken, golü attığımızda ayağa kalkan Orduspor Kulübü tarafından sigortası ödenen paralı amigoların yaşlı kurtu yine başarısızlıkla sonuçlanan olaydan sonra yerine oturarak kim bilir içinden ben bu gençlere kendimi nasıl sevdiririm diye düşüne durdu ! Bi kaç defa daha denedi, Kuzey'e baktı, el hareketlerini görünce oturdu götünün üstüne.

  2. golü yedikten sonra bir anda hayalet gibi ortadan kayboldu bu insanlar. Hani varya deplasmana gideceğiz diye iş adamlarının götünü öpüp, daşşaklarını avuçlayan insanlar. İşte onlar kayboldu. Ne garip değil mi? Durun durun, hiç garip değil. Unuttunuz mu o besteyi?

GEMİ BATARKEN ÖNCE FARELER KAÇAR

1 yorum:

  1. GÜZEL YAZI...TRİBÜNNLER TARAFTARLARINDIR...KİMSEYE PEŞKEŞ ÇEKİLEMEZ...

    YanıtlaSil