14 Ağustos 2011 Pazar

Yönetimden Taraftarlara Göz Dağı


Resmi siteye atılan haber apaçık belli ediyor rengini, bizim istediğimiz şekilde hareket eden bir taraftar istiyoruz mesajı vermek istiyorlar. Bileti elinde olmayanlar stadın çevresinden uzaklaştırılacak, 0.50 promil alkollü olanlar içeriye alınmayacak. Bu kadar yobaz bir düşüncenin parçası olmayacağız elbette, hatta bunun için bile bir pankart düşünüyoruz şimdiden. Sezon başlamadan pankartlarımızı hazırlayacağız. İnsanların içki içmesine karışamazsınız, stadda bir taşkınlık yapılırsa müdahele edebilrisiniz.

Eski Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu üyesi Avukat Semih Güner'in de dediği gibi "Böyle bir şey olamaz. İnsanlar alkollü olabilir, sinemaya da gidebilir, stada da. Promilin değil akıl ve şuurun ölçülmesi gerekir. Bazıları 10 promil alkolde etkilenmez, bazıları 2 promil alkolde etkilenmez."

Biz; yönetimin, kuralların, yobazlığın kölesi olmayacağız. Özellikle o haberin sitede yer alması taraftarlara kaçınılmaz bir mesaj vermektir. Bunu okuyan taraftarların yönetimin bu çağdışı yaklaşımına karşı tavır almasını istiyoruz. Bizim en büyük destekçimiz, fikirlerimize ve düşüncelerimize sahip çıkan taraftarların olmasıdır. Sistemin kölesi olmayın, fikirlerinizi, düşüncelerinizi, sesinizi kısmayın. Duyulanı dinlemekten ziyade, duyulacak fikirlerinizi ortaya atın. Bundan asla utanmayın.

1 yorum:

  1. Şerefsiz yönetim, tribünün katili. Onlar ne anlar sevmekten, renklere aşık olmaktan.

    YanıtlaSil