19 Ağustos 2011 Cuma

Anlayamazsınız !

Bu üstteki resimde ne anlatmak istediğimizi anlayabiliyorsunuzdur umarım ama anlayamayanlar için biz yine de açıklayalım. İnsanların önüne koyulan bembeyaz bir kağıdın üstündeki ufak bir lekeyi görmek yerine kağıdın lekeden hariç beyaz yerlerini görmek çok zor geliyor insanlarımıza.

Şimdi diyecekler ki o lekenin size ait olduğunu kabul ediyorsunuz. Asla kabul etmiyoruz bunu başka nasıl anlatabileceğimizi, nasıl anlayacağınızı bilmediğimiz için böyle anlatmayı tercih ettik.

Biz SMS Kampanyasına karşı değiliz, cebimizde de telefonlarımız var ve ben kendi adıma konuşmam gerekirse görür görmez gittim 15 liramın 12 TL'siyle kontör yükletip destek mesajı gönderdim. Bizim bir önceki yazımızda anlatmak istediğimiz, biz bu takım için çok şeyimizden vazgeçtik, hayatımızdan neleri verdik gerçekten anlayamazsınız. Anlayamadığınız için bazı şeyleri de yanlış anlamak zorunda kalırsınız.

Her zaman Ordusporumuzun menfaatlerini savunuyoruz, savunmaya da devam edeceğiz. Ancak bizim bu durumumuzu da görmezden gelen Orduspor Kulübü yöneticilerine diyeceklerimizden kaçınmayacağız. Bugüne kadar da kaçınmadık.

Yani size diyeceğimiz o ki; konuştuklarınızla, yazıp çizdiklerinizle gerçek renginizi belli ediyorsunuz. Bizim görüşümüz zaten belli. Halktan yanayız, ezilenden yanayız. O yüzden bu yazdıklarımızı bir karşı duruş olarak değil, haklı tepkimizin yazıya dökülmüş hali olarak görün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder