14 Ağustos 2011 Pazar

Sefayı Sürenler Koltukta, Cefayı Çekenler Toprakta

Bazı şeyler senden sonra çok değişti Reis, senden sonra anladık kimin ne mal olduğunu, bize yıllarca çok şey öğrettin, giderken bile bizim gerçekleri görmemizi sağladın. Senin varlığından rahatsız olanlara, yokluğunu hissettirmeyeceğiz. Bize çok büyük bi emanet bıraktın, şan şeref dolu bir emanet. Bu emaneti şerefsizlere inat sırtımızda ağır bir yük olarak taşıyacağız.

Bu sefer kahrolanlar onlar olacak, yapacağımız görsel eylemlerle senin ağırlığını koyacağız her şekilde tribünlere, yönetime. Görmezlikten gelecekler, basını susturmaya çalışacaklar ama biz inanıyoruz ki senin de desteğinle çok güzel işler başaracağız.

Bu sene her seneden farklı olacak, mücadelemiz uğruna canlar yakılacak, canımız yanacak. Ama buna değer be Reis, senin uğruna, kutsal armamız uğruna herşeyi göze aldık.

Cefayı çekenler toprakta rahat uyusunlar diye sefasını sürenleri koltuğunda rahat bırakmayacağız.

1 yorum:

  1. Yapılan şerefsizlik, kalleşlik kimsenin yanına kâr kalmayacak. Hesap sorulacak, düzen bozulacak. Cenazemize bile gelmeyenler görecek neler yapacağımızı. Maçtan daha önemli şeyler vardır, hayatını Orduspor'a adayan Reis'imiz gibi...

    YanıtlaSil