12 Kasım 2012 Pazartesi

Topuk Yapan Delikanlı Olursa

Bir deplasman tribününe götünden aldığı solukla giriş yapanlar, maç sonunda yine götünden alarak soluğu kaçar. Şükrü Saraçoğlu deplasman tribünü, götüne güvenemeyenlerin başkalarının sikiyle gerdeğe girmeye çalışmaları ve yaşadıkları içler acısı son. Kafalarına göre İstanbul bizim ayağına yatanlar Galatasaray - Orduspor maçında GS tribünlerine girip memleketini satanların ta kendisi. Yine aynı adamlar Fenerbahçe - Orduspor maçında burası bizim ayağına yattılar. Orduspor Tribünleriyle hiçbir alakası olmayan adamları tribüne getirip şekil peşinde olanların birkaçı gereken cevabı aldı. Gerisi duruma göre ya allaha kalır ya bize...

Kendi götüne güvenemeyip ultraslan tribünlerinden adamları toplayıp tribüne sokan insanlar arkalarında adam olmadan bırakın şiddet içerikli gideri, lafı yerine gelsin lise çağındaki çocuğa bile giderini yapamayacak tipteki insanlar. Kafalarına göre çöktük sinyali vermeye çalışırlar, o an tribünde olanlarımızın çoğunun cezalı olduğunu bilmeden bunlar niye saldırmadı diye yorum atarlar. Aramızdan 1 kişiyi bile zaptedemeyenler erkeklik peşinde koşmaya, biz delikanlıyız ayağına yatmaya devam etsin.

Ardından bütün olayı Fidangör Grubu çıkarmışcasına figüranlarını çeşitli sitelere salan ve bu sitelere yorum atmalarını söyleyen başrol oyuncularının da staddan çıkar çıkmaz kaçtıkları, izlenmeye değer bir aksiyon filmini anımsatmadı değil.

Ordu'daki uzantılarını bile bile ateşe atan bu kanı cıvıl cıvıl oynayan yürekli delikanlıları ön saflarda, koyunlarını ileri sürmeyen mevkilerde görmek isteriz. Madem o kadar delikanlıydınız maç sonu neden kaçtınız birader? Tamam, içinizde harbi adamlar var, tanışma fırsatımız da oldu bazı yerlerde ama delikanlı olmayanlarınızın hali ilkokula giden ağzı süt kokan çocuklardan farksız be abisi.

Buradan size tehdit içerikli mesajlar yollama niyetinde değiliz hani, olur ya öyle lafa gelince sedat peker icraatte pamuk şeker hesabı kimliğimiz yok sizin gibi.

Bu alemde istanbul delikanlı, Karadeniz kahpedir sizin için, gerçekleri de görmezden gelmeye devam edin. Bütün anadolu biliyor Karadenizi, buraya aç gelenlerin kurşun yiyip gittiğini.

Delikanlı kimliklerinize bir ömür başarılar dileriz. Sevgiyle kalın...

1 yorum: