27 Kasım 2012 Salı

Orduspor Hentbol Ankara'yı mı Temsil Ediyor ?

Orduspor'un Bayan Hentbol Takımı hakkında içimden geçenleri yazmak istedim. Konuya başlamadan önce de, futbol takımımız (sözde) Süper Lig'e çıktıktan sonra türeyen insanlar bu konu hakkında neden bir şeyler yazıp çizmiyor merak içerisindeyim. Her ota boka yazılar yazan, medyatik yönüyle haber sitelerine haberler gönderen, yazarlık yapan insanlar bu konu neden tek satır bir şey yazmadı? Götünüz varsa çıkıp söyleyin. Madem Orduspor'lusunuz, madem Ordu şehrini çok seviyorsunuz çıkarın başınızı toprağın altından, Süper Lig'e çıktıktan sonra götünüzü başınızı oynatmayı iyi biliyorsunuz ama...

Gelelim asıl konuya, konumuz Orduspor Hentbol Takımı; Şu an nerede? Ne zaman kuruldu? Hangi amaçla kuruldu? Ordu'yu mu temsil ediyor? Maçları nerede oynuyor? Ve neden bu takımla ilgili bir haber yazılmıyor hem resmi sitelere hem de haber sitelerine? Konuyla ilgili olarak özel bir not mu düşüldü basına karşı yazılıp çizilmesin diye...


Çok fazla detaya da girmek istemiyorum ancak, değinmek istediğim diğer bir konu ise, Orduspor hentbol takımının renkleri neden mavi beyaz? Ekranda hafiften mora dönük gözükebilir bu fotoğraf ancak diğer fotoğraflarda daha net olarak belli oluyor mavi olduğu.

Bu hentbol takımı maçlarını neden Başkent'te yapmaktadır? Ordu'da spor salonu mu kalmadı da oralara gidildi. Sanki Başkent takımıymış gibi orada mücadele ediyor?

Kulübümüzün resmi sitesinde neden Hentbol takımımız ile ilgili galip geldik ya da mağlup olduk şeklinde maçlar hakkında bilgi verilmiyor. Orduspor Kulübü'ne ait olan bu branşa neden önem verilmiyor? Ya da veriliyor da sırf Ordu'da olmadığı için tepkiye neden olur diye haberi mi yapılmıyor?

Kulüp yöneticilerimizden bu konuyu mantıklı bir şekilde açıklaması gerekir. Orduspor Kulübü başka bir şehrin kulübü değildir. Daha önce de bununla ilgili maçların sürekli istanbulda oynandığına dair şikayetler gelmişti Ordu'da bulunan taraftarlarımızdan.

Şu konu gerçekten öyle bir unutturuldu ki bazı kişiler tarafında, bugün bir arkadaşım konu hakkında bilgilendirme yapmasa herhalde ben de unutup gidecektim, arada kaynayacaktı.

Valla helal olsun herkese, bildiği halde yazıp çizmeyenlere, görmezden gelenlere, uyutanlara uyutulanlardan haberi olup sesini çıkarmayanlara; Helal OLSUN 

1 yorum:

  1. Çok güzel bir şeyi dile getirmişsin ama bir de doğru düzgün ciddiye alınacak bir uslüpta dile getirmesini öğrensen tam olacak. Bu üslupla doğruları söylerken bile seni kimse ciddiye almaz.

    YanıtlaSil