16 Nisan 2011 Cumartesi

Bilmiyorsan Çizmeyeceksin !


Bu resmi Orduspor Resmi Sitesi'nden aldım. Giriş sayfası olarak koymuşlar. Bi gödencan tutturmuş gidiyolar bilinmeze doğru. Birisi de çıkıp takım ne alemde siz ne alemdesiniz demiyor bunu yapanlara.


Asıl konu;


Ordu hakkında bilgisi bile olmayan bu insanlara yaptırdıkları bu iş. Takıl Pazarı neresidir birader? Kırk yıllık Tahıl Pazarı'nı Takıl Pazarı yaptınız.

3 yorum:

  1. Hepimiz biliriz takıl pazarının tahıl pazarı olduğunu, ama söylerken hep takıl pazarı çıkar ağzımızdan nedense...

    YanıtlaSil
  2. Bizim ağzımızdan tahıl pazarı diye çıkıyor. Ayrıca gödencanlar da sesli konuşmadığı için yazıyla konuşturuluyor sonuçta. Ha Ordulular birşeyler yazarken konuştukları gibi yazsalar "geliyor musun?" yerine "geliiz mi?" gibi kelimelerle karşılaşırdık. Biz bu şekliyle yapılan hatayı gösterdik, keşke bu konuda tüm herkes bişeyler yazsaydı da, Ataoğlu'nu uyarıp bu konuyu belki de gödencanlarla anlatsaydı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben bu gödencan muhabbetini resmi web sitemizde gördüğümde esesliler veya giresunlular siteye saldırıda bulunmuşlar way be demiştim.sonradan daha büyük şok yaşadım.meğerse korsan saldırı bizim kendi adamlarımız yapmış.bizim buralarda bi tabir vardır beyler ''el adama güler'' durum aynen böyle olmuştur.maalesef millet bize bayağı bi güldü.neyseki olayı pek fazla reklam etmediler nette.şükür.

      Sil