18 Nisan 2011 Pazartesi

Karadeniz Dayanışması Böyle Olmaz!

Dün akşam oynanan Trabzonspor - Bursaspor karşılaşmasında 52. 53. ve 55. dakikada skorborda sırasıyla Şampiyon Orduspor, Şampiyon Rizespor ve Şampiyon Samsunspor yazan Trabzonspor Kulübü ve saygı değer medya mensupları bunu Karadeniz Birliği ve Dayanışması olarak yorumlamaktadır.
Anlaşılan o ki birileri eski yıllarına dönmek istiyor...

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Giresunspor'u görmezlikten gelen bu hareketi herkesin kınaması gerekirken, özellikle skorborddaki takımların kulüplerinden Trabzonspor Kulübü'ne teşekkür mesajları yağıyor. Eğer Karadeniz Dayanışması olsaydı bu yapılanlar Şampiyon yazacaklarına "Başarılar Orduspor, Samsunspor, Giresunspor, Rizespor, Tokatspor, Karabükspor" yazarlardı. Sadece 1. Lig'deki takımları yazdılar oysa ki sadece Giresunspor için bile olsa bütün takımların başına "ŞAMPİYON" yerine "BAŞARILAR" yazmaları daha anlamlı ve hoş olurdu bu sayede Giresunspor'u da yazabilirlerdi. Trabzonspor Kulübü'nün bu yaptığı olay tamamen menfaat uğruna yapılmıştır.
Herkesi mantıklı düşünmeye davet ediyorum.

Tekrar hatırlatalım ki Orduspor Süper Lig'den düştüğü yıldan bu yana Trabzonspor şampiyon olamamıştır.
Durum Karadeniz Dayanışması olarak gözüktüğü için böyle bir yazı yazdım. Yoksa herkes bilir biz Karadeniz'de hiçbir takımı sevmeyiz! Özellikle de Ğiresunspor'u...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder