27 Haziran 2012 Çarşamba

Başkan Dediğin


soL serbest'in en az yazı yazan yazarı olarak 3. yazımı yazıyorum. Biraz utanç verici ama bazı sorumluluklarımdan dolayı fırsat dahi bulamıyorum. Bir de kulüp içerisinde çalışıyor olmam ve bunu da kulübün içerisinde kimsenin bilmiyor olması durumu daha da zorlaştırıyor.

Ancak bu yazımda sizlere bir Spor Kulübü'nün içinde olduğu durumu anlatacağım. Bu yazacaklarım kesinlikle Orduspor'u ilgilendirmiyor. Orduspor Kulübü ile hiçbir ilgisi yok.

Bir adam gelecek, kulübün koltuğuna başkanım diye oturacak. Öyle vaatlerde bulunacakki, dediğinin çoğunu yaptığı gibi bir bölümünü de yapmayacak. Ve kulübün giderlerini kulübün kasasından değil de kendi hesabından karşılayacak. 200.000 TL maliyeti olan bir çalışmayı faturaya 400.000 TL olarak gösterecek ve fazladan 200.000 TL piyasaya sürebilecek. Futbolcuların parasını dahi kulübün kasasından değil, kendi banka hesaplarından ödeyecek. Aslında geçmişinde SOLCU bir kimliği olan insan, kulüp başkanı olduğu günden itibaren iktidar yalakalığı yapacak ve onlara boyun eğecek. Tabi ki bulunduğu kulübün çıkarlarını düşünerek hareket edecek. Bazen yeri gelecek Türk Futbolu'nun demirbaşı sayılan insanlara bile kafa tutabilecek bu kişi. Ardından da korkuyormuş gibi gözükerek aslında sıradan bir başkan olduğunu halka yutturmaya çalışacak. Her televizyon programına katılarak isminden sıkça söz ettirecek. Spor yorumcularıyla atışacak, kulüp başkanlarıyla sürtüşecek. Bulunduğu kulübün değerleriyle oynayarak büyük ve tehlikeli girişimlere kalkışacak. HES'e karşı çıkan taraftarlarını bile karşısına alarak gizliden gizliye HES için çalışmalara başlayacak. Koltuğa oturduğu günlerde taraftar gruplarını hiçe sayması bir yana, işi düştüğü zaman büyük ordinaryusspor taraftarı diyerek taraftarı gaza getirecek. Çok çok büyük bir insanın yanında çalışarak onun parasını aklayacak. Ne kötü bir durum...

Düşünsenize böyle bir başkan Orduspor'un başına gelecek, Allah korusun diyorsunuz içinizden. Allah korudu bizi ki böyle bir başkanımız yok.

Hadi şükredelim Tanrı'ya.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder