31 Mayıs 2012 Perşembe

ADS'ye Uğur Getirdim !

1 hafta önce arabamın ön koltuk kılıflarını söküp çöpe atmıştım. Koltuklara yeni kılıf almak yerine Orduspor forması ve ikinci takımım olan Adana Demirspor forması giydirmek daha mantıklı geldi. Ben de ilk gün bir fotoğraf çekmiştim, net çıkmadığı için de bu zamana kadar yayınlamamıştım. Adana Demirspor Bank Asya 1. Lig'e yükseldi. Bunun şerefine bu fotoğrafı paylaşmak istedim.


En arka camda Yürekten Bu Sevda, Hayallerle Dolu Karadeniz atkısını bagajı açan yaylara bağladım. Arkadan bakıldığında çok güzel görünüyo. Müsait olunca onun da fotoğrafını çekerim. Bir koltukta Ordusporumun Mor forması, diğer tarafta da Adana Demirspor'un çubuklu forması var.



Seneye Süper Lig'de görmek istediğim tek takımdır Adana Demirspor. Mümkün mertebe Karadeniz'deki bütün deplasmanlarına da gideriz artık soL serbest yazarları olarak. Onlar bizi Adana'daki maçlarda yalnız bırakmıyorlardı. Şehrin Asi Çocukları'na Kuzey Cephesi'nden binlerce kez selam olsun... Adana Demirsporludur !

6 yorum:

  1. Teşekkürler başkan,sizin gibi binlerce sevenimizin manevi desteğiyle bu sene şampiyon olduk. Ordu'ya ve tüm karadenize güneyin sıcaklığıyla selamlar...

    YanıtlaSil
  2. Helal olsun Demir gibi olanlara

    YanıtlaSil
  3. nasıl yani galatasaray olmaz a.demir olur diyorsun öylemi bu mu gerçek ordusporluluk...ha adana ha istanbul ne farkeder..bir koltuğa iki karpuz sığmazsa her türlü sığmaz..

    YanıtlaSil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Çok şey farkeder, biri Anadolu. Anadolu takımını istanbul yalamalarıyla bir tutamazsın. Lafı götünden anlamanın sebebi benim lafı götünden anlatmam da olabilir. 2. takımım derken, sevdiğim takım olarak bahsettim. Ona kalırsa ADS'den önce Karşıyaka var.

    YanıtlaSil