21 Mayıs 2012 Pazartesi

2 Yıldır Divane Aşık Gibi

Divane Aşık Gibi'yi Orduspor'u takip eden herkesin bildiğinden şüphem yok. O yüzden yeniden tanıtmaya, anlatmaya gerek duymuyorum. Orduspor Resmi Sitesi'nden daha güncel bilgileri ve haberleri veren Divane Aşık Gibi yazarları çok zor bir işin ucundan tuttuğunun farkındadır.

Orduspor hakkında yazılar yazmak sıradan insanların yapabileceği işler değildir. Umarım bu yazıyı okuduklarında mütevazı davranarak "abartmışsın" demezler. Orduspor konulu yazılar yazmak, Orduspor aşığı insanlar için çok zordur. Çünkü yazdıkları yazıyla bir bakıma Orduspor'u temsil etmektedirler ve bu yüzden kuracakları cümleleri özenle seçmeleri gerekir. Okuyucular için önemli olan tek nokta, Orduspor'da neler gelişti? olmasına rağmen, yazarlar bunu bu şekilde yazmazlar. Özellikle gurbette olanlar Orduspor için bir şeyler yapmak, bu iki renk için kendilerinde büyük bir sorumluluk olduğunu hissetmekte çok haklıdırlar.

İşimiz gereği, bazı şeyleri de görmezden gelmemiz doğru olmayacaktır. Yani bir nesnenin görselliği hakkında iyi şeyler söylüyorsak, (bize göre) hatalarını ve kusurlarını da dile getirmeliyiz. Ve benim gözümde Divane Aşık Gibi'nin yayılma politikası dışında hiç bir yanlışı yoktur.

soL serbest, içeriğinde siyasi yazıların dada bulunduğu bir blog (biz bunu kabul etmesekte), bunu biliyoruz. Aslında bizim için bu böyle değil, düşüncelerimiz gerçekleri yansıtıyor siyasetle alakası yok ama bunu insanlara anlatmakta zorluk çekiyoruz.

Tanıdığım tek yazarı olan İbrahim'e sevgilerle... 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder