25 Şubat 2012 Cumartesi

Ordusporumuz - Kayserispor


Maçı izleyemediğimiz için maç hakkında fazla bilgi veremeyeceğim. Yalnız şunu söylemeliyim ki Yalçın'ın hakkını asla ödeyemeyiz. Bir de şöyle bir gerçek var. Takım iyi diyorlar. Takım iyi falan değil. Forvetler gol atamıyor. Cuper bunun farkındadır umarım.

soL serbest, Orduspor takımıyla değil de genel de tribünlerle ilgilendiği için yazılarımızın içeriğinde de bol bol tribünlerimizle ilgili konularla karşılaşacaksınız.

MedicalPark Antalyaspor maçında Gençliğe Hitabe'yi okumuştuk. Bu maçta da öncesinde Lig TV'ye inceden mesajlar verdik. Sonrasında sırasıyla "Türkiye Laiktir Laik Kalacak" ve "Mustafa Kemal'in Askerleriyiz" tezahüratlarıyla inlettik stadı. Son olarak ise 10. Yıl Marşı ile noktayı koyduk.

Çevremizden olumlu tepkiler görsek de Orduspor'un küme düşürüleceği de dedikodular arasında yer alıyor. Durup dururken kimse bizi alt lige düşüremez. Ve şu da bir gerçek ki, biz ülkemizde Atatürk dediğimizden dolayı suç işlemiş oluyorsak bu ülkede zaten elimizi kolumuzu sallayarak dolaşmak bizlere haramdır. Atatürk'ün ve O'nun Askerleri'nin bizlere bıraktığı topraklara sahip çıkmak için elimizden geleni yapmamız gerekiyor. Bugün tribünde olur, yarın sokakta, diğer gün Ankara'da.

Ama elbette bir gün olacakki, işte o gün Sosyalist Cumhuriyet'le kurulacak bu ülke. O gün zengin sınıf için bir felaket olacak. O gün işçinin, emekçinin hakkı verilecek. O gün halktan yana olanların zaferi olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder