19 Eylül 2011 Pazartesi

Başımız Sağolsun Maraton'u Kaybettik

Evet...
Yıllardır tıka basa dolu olan hatta bazı maçlarda kapasiteden fazla taraftarın içine girdiği 19 Eylül Stadı'nda, 26 yıl aradan sonra oynanan ilk Süper Lig maçında, yönetimin de emeğiyle REZALET bir görüntü vardı. Neden yönetim? dersek. Orduspor - Manisaspor maçının bilet fiyatlarıyla konuya giriş yapabiliriz.



Tabi ki şunu da unutmamak, unutturmamak gerekiyor. Taraftar Grupları'na en ufak bir indirim söz konusu değil ve hala her maça çekirdekçiler gibi bilet alıp giriyorlar. Söz konusu bilet almak değil ama taraftar grubunun bir özelliği olması gerekiyor. 90 dakika susmadan takımı destekliyor ama yaranamıyor. Aslında gruplarda da suç var. Gir maça 90 dk hiç bağırma. SUS ! 19 Eylül sessiz kalsın. Çekirdekçiler sana tepki göstersin, düşünsün. "Bu gençler neden götünü yırtmıyor?" diye. Ama bunu yap. Onların kitabına göre oynama bu oyunu, sen kitabını yaz. Onlar senin kitabını okumak zorunda kalsın.

Buradan açık açık yazıyorum. Facebook'taki en büyük fan sayfası, morbeyaz.net, ortad, tv52 ve aklıma gelmeyen bir çok kişi veya kurumlar, taraftar gruplarına yapılan bu haksızlığı bile bile yönetim yalakalığı yapmaya devam ediyor. İBB - Orduspor maçında Orduspor Taraftarlar Derneği'ni göreceğiz tepkisini gösterecek mi (!)

Demek istediğim sen Manisaspor gibi bir takım için 40 TL bilet fiyatı belirlersen Eski Açık artık Eski'si gibi olmaz. Hepiniz gördünüz kale arkalarını. Hatta maç öncesi havada kara bulutlar geziyordu. İnsanların çoğu yağmur yağacak endişesiyle yine de kale arkalarına girmeyi tercih etti. Umarım en yakın zamanda yaptığınız hatanın farkına varırsınız. Ve Samsun maçıyla birlikte taraftar gruplarına da bir ayrıcalık yaparsınız.

soL serbest açık açık rengini belli ediyor zaten ama takımın motivasyonu düşer diye ilk maçlarda tepkisini göstermek istemiyor. Eskişehir maçına kadar böyle...
Sonrası soL serbest...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder