21 Aralık 2012 Cuma

Deplasman Taraftarıyız


  Hangi seneye ait olduğunu bile hatırlamaz oldum ama o zamanlar söylediğimiz gibi biz deplasman taraftarıyız. Ordu'da zaten binlerce kardeşimiz renklerimizi destekliyor, önemli olan deplasmanda yalnız bırakmamak tabiki. 

Tribünü kovalayan adam, az çok ne konuştuğunu bilen adam aslında ne demek istediğimi çok iyi anlayacaktır. Bazen fotoğraflar paylaşılıyor facebook'ta, twitter'da veya bir bloglarda. Kolay değil 1145 km uzaklıktaki deplasmanda deplasman tribününü doldurabilmek. Hele ki, Ordu'da yaşadığımız otobüs sıkıntılarını, yönetim - taraftar arasındaki sorunları da düşündüğümüz hiç kolay değildi ama o deplasmanda her şeye değdi. Maç sonu güzellerden tutun da otobüsün içindeki gülmekten koltukları yumrukladığımız anlara kadar. 

Başka takım taraftarları dibindeki şehre deplasman yaptığında bulunduğu yeri dolduramazken bizler binlere kafa tuttuk. Yine de şunu bilir şunu söylerim bir tek Mersin deplasmanında şansımız tutmuyor. Ya bayrama denk geliyor, ya da haftaiçine atıyolardı maçlarımızı. Olsun ona da gitmiştik tabi, Fidangör'ün deplasman otobüsüyle giden biri şehrine döndüğünde ben daha önce hayattan nasıl tat alıyormuşum der mutlaka.

Deplasman bizimle güzel...

Sporda Şiddet Polislerin Eseridir

Olin Edirne - Mersin BB basketbol maçında polis, tribünde nöbet geçiren bir taraftara copla saldırdı. Rahatsızlanan taraftara orantısız bir şekilde saldırıya geçen polis insan yaklaşımlı olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.


18 Aralık 2012 Salı

Nedim Türkmen'e...

Orduspor Kulübü Başkanı Sayın Nedim Türkmen'e;

Geldiğiniz günden bugüne bir çok başarılı çalışmaya imza attınız, ama öyle ama böyle. İlk yıllarınızda bir çok televizyon programlarına katıldınız, katıldığınız her programda hep aynı şeyleri söylediniz. Geldiğiniz ilk gün, Süperlig'e çıkacağımızdan hiç kuşkum yoktu. Şunu da söylemek istiyorum, Ordusporumuz, avrupaya gidecektir.

Benim sizin başarınızdan dolayı en ufak bir şüphem yok, yeri geldi eleştirdim, yeri geldi savundum. Benim için her zaman öncelik Orduspor oldu. Bugün yaşamış olduğumuz durumda da yine önceliğim Orduspor'dur.

Taraftar gruplarına vermiş olduğunuz kombinelerin hepsini iptal ettirmenizi istiyorum. Bu iş böyle olmaz bi kere bunda hemfikir olalım. 55 yaşında adam elinde kombineyle sıraya giriyor. Bana her maçta mesaj geliyor, ya da bir şekilde devre arasında televizyon izleyen arkadaşlarım arıyor. Niye bağırmıyorsunuz diye, bu maçta ilk yarıdan sonra çıktım ve televizyondan değil, taraftar gruplarının olduğu tribünü net olarak gören bir şirketin camından izledim son dakikaya kadar. Böyle bir şey olamaz. Buna hemen dur demelisiniz.Hatırlayın ilk Karabük maçındaki tribünü, bi de şimdikine bakın. Bu maçlar arasında dünyalar kadar fark var. Kombineler satılıyor, Ordusporumuz üzerinden para kazanılıyor.

Takımını yürekten seven adam her maç biletini de alır, sezon başı kombinesini de alır. Bize bugün var, yarın yok taraftar lazım değil.

Yapın artık bir şeyler. Fidangör Grubu üyesi olarak söylüyorum bunları size. Bu şerefsizliği DURDURUN ! Ordusporumuz kimsenin para kazanacağı ekmek kapısı olmamalı.